Udruga Hrvatske Autoškole
Gdje se nalazite:   Početna Novosti ODGODA - OPĆEG SABORA AUTOŠKOLA HRVATSKE

ODGODA - OPĆEG SABORA AUTOŠKOLA HRVATSKE

05.12.2012. // 15:09

Kliknite za veću fotografijuPrije svega zahvalili bismo se na odazivu i zaprimili smo  do sada ukupno 149 prijava čime  smatramo da je Incijativa imala pozitivan učinak.  Iz razloga očekivane najave  vremenskih (ne)neprilika tijekom nastupajućeg vikenda i otežanih uvjeta prometovanja, a na prijedlog velikog djela prjavljenih za dolazak na  Opći Sabor autoškola u Zagrebu planiranog za subotu 04.12.2012. godine  donijeli smo odluku o odgađanju istoga kako bi se izbjegli nepotrebni rizici za bilo koga od učesnika ili drugih sudionika u cestovnom prometu.

Štovane kolegice i kolege, predstavnici autoškola, 

Prije svega zahvalili bismo se na odazivu i zaprimili smo do sada ukupno 149 prijava čime smatramo da je Incijativa imala pozitivan učinak. 

Iz razloga očekivane najave vremenskih (ne)neprilika tijekom nastupajućeg vikenda i otežanih uvjeta prometovanja, a na prijedlog velikog djela prjavljenih za dolazak na Opći Sabor autoškola u Zagrebu planiranog za subotu 04.12.2012. godine donijeli smo odluku o odgađanju istoga kako bi se izbjegli nepotrebni rizici za bilo koga od učesnika ili drugih sudionika u cestovnom prometu.

S obzirom da je dvorana za održavanje sabora zauzeta do konca ove godine novi termin biti će dogovoren nakon novogodišnjih praznika, a o čemu ćemo vas pravodobno obavijestiti.

Uplaćena kotizacija vrijedit će za novi termin održavanja Općeg Sabora, a ukoliko želite povrat uplaćene kotizacije molimo da se hitno obratite g. Nikoli Vidaković putem e-maila ili telefonom za dogovor o povratu uplaćenog.

Uz najljepše želje za predstojeće blagdane i uspješnu Novu godinu svima primite, naše

srdačne pozdrave!

Organizacijski odbor:
UDRUGA AUTOŠKOLE DALMACIJE
UDRUGA HRVATSKE AUTOŠKOLE (HAŠ)

Nikola Vidaković
www.hrvatskeautoškole.hr
Tel:098/255732, 091/5069696